Szerelés, centrírozás

A Béres Gumi Kft. 1997 óta szavatolja a minőségi kerékszerelést ügyfelei számára a folyamatosan fejlesztett garázsipari berendezései és a folyamatosan képzett szakemberei által.

    

 

Szervizeink mindegyike Michelin Hungária által auditált műhely .

Szakembereink mindig arra törekszenek, hogy Ön és gépkocsija az igényeinek megfelelő terméket és szolgáltatást kapja, hogy elégedett legen az elvégzett munkával, hogy idejét és pénzét a legjobban használja fel.

Fontos tudni, hogy csak a gumiabroncs biztosítja a gépjármű kapcsolatát az úttal, ezért a gumik állapota alapvetően befolyásolja az Ön biztonságát. A törvény által előírt profilmélység 1.6mm de 3mm alatt a gumik már tudják kielégítően ellátni feladatukat. A javasolt profilméret nyári gumi esetén minimum 3 mm, téli gumi esetén minimum 4 mm. Kopott gumival, főleg vizes úton megnő a fékút és romlik az autó irányíthatósága. Használat során elforduló külső behatások, ütések megváltoztathatják az abroncs és a keréktárcsa tömegeloszlását, ami által romlik a kerék és az út közötti kapcsolat, romlik az útfekvés, és bizonyos sebességtartományban rázkódást, kormányremegést tapasztalhat. Ennek megelőzésére ajánljuk, hogy évente vagy 10-15 ezer km-enként centríroztassa ki autója kerekeit.

 

Gumiabroncs szerelésre, centrírozésra weboldalunkon is tud időpontot foglalni:

Online bejelentkezés

 

 

Online bejelentkezés

Értékelések

Michelin abroncskereső

Találja meg a megfelelő abroncsot!

Akciók

Kapcsolat

Kapcsolat

Béres Gumi Kft.

H-2370 Dabas Szabadság út 1.