Cégünkről

Cégünk, a Béres Gumi Kft 1997-ben alakult Dabason. Fő tevékenységi körünk gumiabroncsok értékesítése, szerelése, javítása. A piaci követelményekhez alkalmazkodva több gyártó termékeit is értékesítjük. Törekedünk arra, hogy ügyfeleink igényeinek megfelelően, széles márka és méret választékkal rendelkezzünk: Michelin, Kleber, Kormoran, Tigar, Continental, Semperit, Bridgestone, Firestone.

2005 évben bővítettük dabasi szervizünk tevékenységi körét, újrafutózott teherabroncsok gyártását indítottuk el. Üzemünkben Michelin hidegfutózási technológiát alkalmazunk, mely az országban egyedülálló, és az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási követelményeknek megfelelően működik. A futózandó gumiabroncsok új mintáinak minőségét, megbízhatóságát és széleskörű mintaválasztékát a Recamic és a Newlife márkanév biztosítja. A belföldi és Kormoran (Newlife) mintázatokra a gyártástól számított (futózási DOT szám alapján) 1 évig, a nemzetközi és Michelin (Recamic) mintázatokra a gyártástól számított (futózási DOT szám alapján) 3 évig vállaluk garanciát akkor, ha a felhasználó az abroncsokat rendeltetésszerűen használja.

Szintén 2005-ben Kecskeméten nyitottuk meg új gumiabroncs- és gyorsszervizünket az M5-ös autópálya mellett, a dunaföldvári csomópontnál, (Auchan) közel 10000 m2 területen. Kultúrált igényesen kialakított telephely könnyen megközelíthető. Csúcstechnológiás szerelőgépekkel felszerelt műhelyben gumiszerelés, olajcsere és gyorsszerviz mellett 3 dimenziós futóműmérő berendezéssel is várjuk régi és leendő ügyfeleinket. Telephelyünkön felállított háromkefés kamionmosóban lehetőség nyílik a gépjárművek tísztítására, fertőtlenítésére. Teherműhelyben lézeres mérési elven működő futóműmérés, illetve futóműalkatrészek cseréje, teljeskörű zsírzás, olajcsere is igénybe vehető.

Következő lépésként Miskolcon megnyitottuk gumiabroncs szerelőműhelyünket. Szeretnénk a Béres Gumi Kft-től elvárt és megszokott magas színvonalú szolgáltatást az Észak-Magyarországi régióban is képviseltetni.

Fontosnak érezzük, hogy ügyfeleink mindig gyors és minőségi szolgáltatásban részesüljenek, így büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a 2010-es évre megkaptuk a Michelin Hungária Abroncsgyártó Kft-től a Minősített Szakszerviz minősítést, mind a dabasi, mind a kecskeméti telephelyeinkre. Megköveteljük magunktól a mindenkori tisztességes és átlátható javítási munkálatok elvégzését, többek között ezt garantálja az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer. Igyekszünk, hogy műhelyünk barátságos légköre is erősítse a minőségi szerviz alkotta kellemes képet; nálunk mindig megrendelőink és gépjárműveik biztonsága az első.

Várjuk Önöket is modern, korszerű felszereltségű szervizeinkben!
Béres Ferenc

Online bejelentkezés

Értékelések

Michelin abroncskereső

Találja meg a megfelelő abroncsot!

Akciók

Kapcsolat

Kapcsolat

Béres Gumi Kft.

H-2370 Dabas Szabadság út 1.