Klíma fertőtlenítés (Ózon)

Sokan nincsenek tisztában az autóklíma tisztítás fontosságával – minden autó tulajdonos számára célszerű bizonyos időközönként kitisztítani a klímarendszert, hiszen különböző betegségek és fertőzések is elkaphatók az elhanyagolt szellőzők miatt. A nyári szezon előtt nézessük meg a klíma berendezést, hiszen a nagy melegben szükségünk lehet a hűs légáramlatra, ami kellemesebbé teszi az utazásunkat és növeli éberségünket. Emellett tisztább levegőt biztosít, valamint a párátlanítás szempontjából is elengedhetetlen fontosságú a tisztán tartott klímarendszer.

A gombák, baktériumok és egyes vírusok számára is tökéletes életteret jelent a nedves, nehezen hozzáférhető szellőzőrendszer, ami könnyen szervezetünkbe juttathatja ezeket a kártékony mikroorganizmusokat. Különböző típusú betegségeket lehet elkapni a rossz állapotú klímától, például gombás megbetegedéseket vagy fejfájást, fáradékonyságot és légúti zavarokat is előidézhet.

Mindenképpen tisztítsuk ki az autóklímát bizonyos időközönként, ajánlott ezt minimum évente a klíma szezon kezdetekor, de tanácsos ősszel is elvégeztetni, illetve amennyiben nincs rá időnk, technikai hátterünk, bízzuk ezt szakemberre. Keresse fel Béres Gumi Kft szervizét, ahol különböző tisztítási módszerek közül választhat, habbal, spray-vel vagy akár ózonnal is tisztíthatjuk szellőzőrendszerét. A tisztítás után közvetlenül elengedhetetlen a pollenszűrő cseréje is, amelyet szervizünkben előzetes egyeztetés után el tudunk végezni.

 

A szolgáltatás igénybevételéhez személyes vagy telefonos bejelentkezés szükséges!

Kapcsolat

Online bejelentkezés

Értékelések

Michelin abroncskereső

Találja meg a megfelelő abroncsot!

Akciók

Kapcsolat

Kapcsolat

Béres Gumi Kft.

H-2370 Dabas Szabadság út 1.