Fényszóró Beállítás

A sötétben történő vezetés alkalmával elengedhetetlen a fényszóró használata. A legfontosabb szerepe a lámpáknak a világítás. A xenonokról fontos tudni, hogy fényerejük sokkal nagyobb, ezért nem ritka, hogy a régebbi gépjárművel rendelkező, halvány fényszórós autósok túlzottan erősnek érzékelhetik a fényt, s azt gondolhatják, távolsági fénnyel érkezik a szembejövő.

Az automatikus szintszabályozás esetét kivéve ha gyakran villananak Önre a szembe érkezők a túlzott fényerősség miatt, érdemes elgondolkodnia azon, hogy nincs-e túlterhelve a gépjármű hátsó része. Ebben az esetben ugyanis a fénykávák magasabban lehetnek, ami kétségtelen, hogy zavaróan hat a szemben közlekedőkre. Az elektromos fényszórómagasság-állítás kényelmes lehetőséget teremt arra, hogy az izzókat lejjebb lehessen dönteni, ezáltal alacsonyabbra kerül a fénykéve.

Amennyiben úgy érzi hogy pontos, precíz, gyors és megbízható beállításra van szüksége, legjobb, ha felkeresi a szervízt, ahol pillanatok alatt elvégzik a szakemberek a beállítást.

  

Érdemes odofigyelnie a fényszóró magasságára, hiszen ezzel nem csak a saját látási viszonyait teheti optimálissá, de a szembe közlekedő számára sem okoz kellemetlenséget. Jobban belegondolva ez pedig saját közlekedésének biztonságát is elősegíti, hiszen ha elvakítja a szemben közlekedőt, az veszélyes lehet Önre nézve is. Ha saját maga nem tudja elvégezni a szükséges beállításokat, akkor célszerű profira bízni a feladatot.

Online bejelentkezés

Értékelések

Michelin abroncskereső

Találja meg a megfelelő abroncsot!

Akciók

Kapcsolat

Kapcsolat

Béres Gumi Kft.

H-2370 Dabas Szabadság út 1.